Marleen-Sahetapy-Fotografie-Audrey-Loman-II-29-kopie

Diensten

In het aanbod van Beaumind komt de bedrijfskundige kant samen met de menselijke kant. Dit is de unieke meerwaarde die Beaumind levert: een integrale aanpak van organisatie- en menselijke factoren om zowel prestaties als welzijn te verbeteren.

Met een ruime werkervaring in beide gebieden biedt Beaumind de volgende diensten aan:

Business Process Management

Beaumind optimaliseert bedrijfsprocessen door het inzetten van Business Process Management activiteiten. Vanuit een helder omschreven proces kan er een nieuw proces worden ontworpen. Zo ontstaat er duidelijkheid voor alle betrokkenen.

Organizational Behavior Management

Middels de wetenschappelijk bewezen methodiek OBM kunnen bedrijven gedrag effectief aansturen. Gewenst gedrag wordt gekoppeld met de organisatiedoelen. Door de positieve bekrachtiging van dit gedrag zullen de prestaties verbeteren.

Groepstraining Mindfulness

Beaumind verzorgt de training Mindfulness op het werk. Gedurende 8 weken leren deelnemers effectief om te gaan met stress. Wekelijks oefenen we in een gezamenlijke sessie van 2,5 uur aan diverse thema’s. Zo ontvangen deelnemers praktische handvatten.

Individuele training Mindfulness

Er kan behoefte zijn aan een individuele training Mindfulness. Gedurende 8 weken verzorgt Beaumind een 1 op 1 training waarin persoonlijke aandacht en vertrouwelijkheid centraal staan.

Coaching persoonlijke effectiviteit

Beaumind coacht individuen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en leiderschap en ondersteunt bij diverse levensvraagstukken, onder andere: ‘Hoe krijg ik meer de leiding over mijn eigen leven en geluk?’

Krachtig omgaan met verlies

Tijdens het rouwproces ervaren we veel verdriet en moeilijke emoties. Door inzicht te krijgen in rouw en eigen krachten kan iedereen goed omgaan met verlies. Beaumind geeft steun tijdens het rouwproces.

Ontvang gratis mijn Beaumind inspiratiemail!