Marleen Sahetapy Fotografie - Audrey Loman II-29 kopie

Waarom een individuele training Mindfulness op het werk?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom deelnemers ervoor kiezen om de training Mindfulness niet in groepsverband te doen maar individueel. Hetzelfde 8 weken durende programma wordt aangeboden, maar alle 8 sessies worden 1 op 1 gehouden. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat je het wenselijk vindt om persoonlijke dingen liever priv√© te delen in plaats van in een groep. Ook kan er een grote voorkeur bestaan voor de persoonlijke benadering en de aandacht die kan worden besteed voor de persoonlijke vraagstukken. Ook kan meespelen dat je het niet wenselijk vindt om persoonlijke vraagstukken te delen met collega’s. Toch ben je hier tijdens de groepstraining ook vrij in, want je bepaalt altijd zelf wat je wel en niet wilt inbrengen. Natuurlijk is dit een voordeel die je kan meenemen in de keuze voor de individuele training. Aan elk voordeel zit een nadeel en dat is het gemis van het delen van ervaringen met mede-cursisten.

Persoonlijke benadering

De persoonlijke benadering tijdens de training staat centraal. Er is voldoende ruimte om dieper in te gaan om persoonlijke vraagstukken. Tijdens de training worden oefeningen afgewisseld met behandeling van theorie en de thuisoefeningen zijn in principe hetzelfde als bij de training in groepsverband. Je doorloopt dus wel degelijk een volwaardige training.

Duur sessie

De sessie duurt 2,5 uur met een pauze van circa 15 minuten.

Vereisten

De training wordt gegeven op locatie in een geschikte ruimte voor een 1 op 1 sessie. Ik ben voor bedrijven per dagdeel in te huren ( minimaal 5 uur op 1 dag ) en dat wil zeggen dat er minimaal 2 deelnemers mee moeten doen die afzonderlijk van elkaar de training volgen. Bijvoorbeeld deelnemer 1 start van 10:00uur tot 12:30 uur en deelnemer twee van 13:30 uur tot 16:00uur.

Investering

Voor informatie over de tarieven kunt u contact opnemen via info@beaumind.nl