Marleen Sahetapy Fotografie - Audrey Loman II-29 kopie

Publicaties

Er zijn diverse blogs en artikelen verschenen, onder andere op het gebied van rouwverwerking en mindfulness. De meest recente publicaties kunnen jullie hier nog een keer teruglezen door op de bijbehorende afbeelding te klikken.

Intuïtie en helderwetendheid

Voor het magazine Flair heb ik mijn persoonlijke ervaringen gedeeld over leven vanuit intuïtie en helderwetendheid. Sinds 2020 zet ik bewust intuïtieve coaching in om mensen dichterbij de persoonlijke kern te brengen. Lees het hele artikel door op de onderstaande foto te klikken.

Jezelf kunnen en durven zijn

Het magazine Zin stond in februari in het teken van “Hoe kom je bij je ware ik”? In deze editie is mijn verhaal geplaats “Jezelf kunnen en durven zijn”.

Artikel: Ik stel mijn dromen niet meer uit, Gezondnu

In dit artikel heb ik mijn persoonlijke ervaringen gedeeld rondom de zwangerschap, het korte leven van Beau en het overlijden van Beau. Ook heb ik gedeeld hoe mijn leven is veranderd nadat ik zijn verlies een plek heb kunnen geven. Het artikel gaat o.a. over het najagen van dromen en de rol van mindfulness tijdens mijn rouwproces. (Bronvermelding: Persoonlijk: Verder leven na een trauma uit gezondNU 1 – 2018, www.gezondnu.nl).

 

 

Artikel: Sterven doet leven

Het artikel “Sterven doet leven” is verschenen in de Bijlagen: Hart & Ziel van het Algemeen Dagblad. Het artikel gaat over de veranderingen die teweeg werden gebracht na het verlies van een dierbare. Ik mocht mijn persoonlijke ervaring delen na het verlies van Beau.

IMG_2635

Artikel: Hoe omgaan met het verlies van je baby?

In het magazine “Change, think positive” is het onderstaande artikel verschenen. Deze speciale editie van het magazine stond in het teken van “Een andere kijk op de dood”. Het gedicht dat is weergegeven in het artikel komt uit het boek: “Altijd een kind te-kort” van Jeannette Rietberg

HOMVB3

Artikel “Hoe word ik meer Zentric?”

Bij Centric heb ik de training ‘Mindfulness op het werk” gegeven binnen diverse divisies. In dit artikel worden enkele tips en tricks gedeeld die je tijdens het werk kan toepassen.

Zentric2

Artikel “52 balonnen, 1 blauwe vlinder”

Voor het tijdschrift Mijn Geheim is dit artikel geschreven over het verlies van mijn zoon Beau (2012). In dit artikel staat onder andere de periode van zwangerschap, het overlijden en mijn rouwproces beschreven.

foto-2

Blog: “Afscheid betekent geen verlies”

Voor 365 dagen succesvol heb ik deze blog geschreven over het onderwerp: Omgaan met verlies. De boodschap luidt dat het belangrijk is om de naam van het overleden kind te blijven benoemen in het gezin. Op deze manier kan je vorm geven aan een onzichtbare band in de vorm van liefde voor het overleden kind.

ABGV2

Blog: “Leven na verlies en rouw”

Voor 365 dagen succesvol heb ik een blog geschreven over hoe je na verlies verder kan leven. Rouw om een kind gaat nooit over en duurt een leven lang. Toch kan er ruimte ontstaan voor een positieve invulling van het leven, onder andere door het oprichten van een mooi initiatief dat verband houdt met het overleden kind.

LNVER2